Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit prachtige boek is voor

Het zevende enige echte mandala kleurboek

Beschrijving van de uitgever: BBNC

Uitgever

De cirkel is de meest natuurlijk vorm die we als mens kennen en mandala's vind je in alle aspecten van ons leven - de aarde, de maan, de zon, maar ook onze familie- en kennissenkring - enin de macro- en microkosmos van de natuur.Denk bijvoorbeeld aan de banen van de planeten om ons heen en aan het ingewikkelde, geometrische patroon van een bloem.Mandala's hebben een duidelijk centrum waarvan een vari

Uiterlijk

Het is een groot vierkant boek waar je echt niet omheen kan.Het boek is dan ook 30 bij 29 cm.Op de voorkaft is een mandala gekleurd in paars/groen/blauw/geel tinten.In het midden van de mandala staat in een groene tekst wolk de titel van het boek.De kaft heeft een heel gladde structuur en glanst daardoor.

Kwaliteit

Het papier is lekker dik.En dat klopt inderdaad zoals is de product beschrijving staat.Het papier is namelijk 200 grams.Doordat het heerlijk dik papier is kun je er werkelijk met alle soorten materialen op werken zonder dat het doordrukt.Ook kun je er geweldig op doezelen zowel droog als met vaseline. Al met al een top kwaliteit boek.

Resultaat

Ex-medebeheerster Patries Swinkels heeft voor jullie 4 mooie mandala`s gekleurd.Haar bevinden lees je hieronder.Ik zal het plaat voor plaat uitwerken.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd met de gelpennen van de Lidl en Wibra. Bruynzeel keverblik. De gelpennen drukken niet door. Wat erg fijn is omdat het papier lekker dik is. Droog doezelen gaat ook prima op dit papier. (droog doezelen is dat je met een wattenstaafje/doezelaar waar niks op zit over de gekleurde delen gaat wrijven. Dit doe je alleen op de delen waar je met kleurpotlood hebt gewerkt.Je maakt draaiend kleine rondjesOpdracht 2:

Gekleurd met het Bruynzeel keverblik. Gedoezeld met vaseline en een wattenstaafje. De potloden werken erg prettig op het papier. Ook vaseline gebruiken is geen enkel probleem en werkt erg fijn.Opdracht 3:

Gekleurd met het Bruynzeel keverblik en de Davinci potloden van de Action. Ook de Davinci potloden werken super op dit papier. Je krijgt een goed pigment van de potloden op dit papier te zien. Dus ook met budget producten gaat het kleuren in dit boek erg goed. Deze plaat is verder gedoezeld met een wattenstaafje en vaselineOpdracht 4:

Gekleurd met de Stabilo`s 68+88, en met het Bruynzeel keverblik en de Staedtler kleurpotloden, gelpennen zilver , goud en wit. De Stabilo`s drukken beide niet door op dit fijne en dikke papier. Wat heel erg fijn is. De kleurpotloden werken ook erg prettig. Allebei de kleurpotloden zijn te doezelen met vaseline. Bij het keverblik gaat dit wel een heel stuk makkelijker dan bij de Staedtler. De gelpennen zijn ook perfect te gebruiken.