Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit prachtige boek is voor

Ochtendgloren - Hanna Karlzon

Beschrijving van de uitgever: BBNC

Uitgever

Ontwaak met de prachtige tekeningen van Hanna Karlzon. In 'Ochtendgloren' nemen mysterieuze wezens je mee door overwoekerde tuinen en oude bossen vol fonkelende kristallen, spreuken en magische drankjes. De magische illustraties van Hanna zijn gebaseerd op de Scandinavische natuur en zullen je laten overstromen van inspiratie.Hanna Karlzon is een illustrator uit Ume

Uiterlijk

Het is een mooi stevig ingebonden boek met een harde kaft. Daardoor is het een erg stevig boek en dat straalt het ook echt uit. Het boek is lila / zacht paars van kleur met de titel van het boek in een zwarte kleur. Op de voorkaft staat kleurplaat in de sfeer van het boek. Door de gouden elementen in de tekening krijgt het boek meteen een chique uitstraling.Het prikkelt je om meteen te gaan kijken hoe de rest van het boek eruit ziet. Zodra je het boek gaat bekijken sla je stijl achterover. Wat een fantastische mooie kleurplaten staan hierin.

Kwaliteit

Het boek heeft erg goed en stevig glad papier om op te werken.Ik heb bewust gekozen om alleen met kleurpotloden te werken in dit mooie boek.Het boek is dubbelzijdig bedrukt, er bestaat een kans dat het met stiften en markers kan doordrukken.Dit risico wilde ik niet nemen met dit super mooie boek.Je kunt er echt heel goed in werken met heel veel soorten kleurpotloden.

Resultaat

Ingrid de Wit uit mijn vaste kleur team van Nathascha kleurt budget heeft 4 leuke platen voor jullie gekleurd.Hieronder vind je onze bevindingen van dit mooie boek.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd met de Color maped peps kleurpotloden.Het papier is heel erg prettig om te kleuren, door de gladde structuur glijden de potloden vloeiend of het papier.De kleuren komen mooi en erg duidelijk over en dekken in 1 keer goed.Opdracht 2:

Gekleurd met het Rijksmuseum blik van Bruynzeel.Ook deze keer kleuren de potloden super fijn op dit stevige papier.Deze potloden geven een hele heldere kleurafgifte en laten zich erg goed mengen met elkaar.Het was erg prettig om met deze potloden in dit boek te werken.Opdracht 3:

Gekleurd met Bruynzeel kleurpotloden.Ook weer fijn papier om te kleuren met deze potloden.De Bruynzeel potloden waren wat harder dan de andere potloden die ik gebruikt hebt, maar des al niet te min gaat het kleuren erg goed.Min puntje is wel dat deze potloden minder fijn zijn om kleuren te mengen met elkaar.Maar zelfs met een wat harder kleurpotlood kun je geweldig werken in dit mooie boek.Opdracht 4:

Gekleurd met keverblik van Bruynzeel.Hier is het papier ook zeer geschikt voor.Kleuren dekken in 1 keer goed, en de potloden kleuren erg soepel weg op dit gladde papier.Ook het mengen van de kleuren is geen enkel probleem op dit papier.