Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Deze boeken zijn in april van dit jaar in de aanbieding geweest bij de Kruidvat voor

Tangle patronen tekenen & kleuren blauw

Beschrijving van de uitgever: Dutchbook

Uitgever

Beste teken en kleurfan!Een nieuw boek om te genieten van tekenen en kleuren. De bijzondere patronen herhalen zich, waardoor het werken in dit boek leuk en rustgevend is!De tangle patronen kun je kleuren en er zijn patronen die je zelf kan tekenen. Kijk goed naar het voorbeeld, volg de stippellijnen om de opbouw van het patroon te oefenen, en probeer het zelfook.Tip: Gebruik een fineliner of een potlood met een scherpe punt voor een mooie tekening.Vind je het leuk om meer te leren over deze manier van tekenen kijk dan op You Tube.com: `How to draw Tanglepattern

Uiterlijk

De voorkant van het boek spring er uit.Door de kleuren op de voorkant word je aandacht getrokken.Ik heb nu de blauw rode variant als voorkant.De kaft is van stevig glad karton.Aan de binnenkant vind je de kleurplaten op stevig papier.De meeste bladen zijn enkel bedrukt.Wanneer ze dubbel zijn bedrukt, komt dat door de uitleg, zodat je zelf de tangle patronen te kunnen tekenen.

Kwaliteit

Doordat de kleurplaten enkel zijn bedrukt kun je er met heel veel verschillende materialen op werken. Als het doordrukt geeft dat dus niks.Er zijn bladen die wel tweezijdig zijn bedrukt, dat komt door de uitleg om zelf te kunnen tekenen. Persoonlijk vind ik dat niet storend.Door het gladde papier kleur je erg fijn met de verschillende materialen.Ook kun je perfect doezelen en blenden met vaseline.Zelfs gelpennen zijn geen probleem voor dit boek.

Resultaat

Patries Swinkels (ex-medebeheerster) heeft voor jullie 3 mooie platen gekleurd

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd met de gelpennen van de Wibra & Lidl. Ze heeft de Metallic kleuren van de Wibra gebruikt en de Glitter van de Lidl. Voor de achtergrond heeft ze de soft pastel krijtjes van de Action gebruikt. Door het iets stroeve papier werken de gelpennen geweldig op dit papier. Het is absoluut niet storend dat het papier niet super glad is.Opdracht 2:

Gekleurd met het Bruynzeel keverblik. Na het kleuren heeft ze deze plaat gedoezeld met vaseline. Je hoeft niet erg hard met de potloden te drukken om toch een goed pigment in het kleurboek te krijgen. Het is erg prettig om met potloden in dit boek te kleuren.Opdracht 3:

Gekleurd met glitter gelpennen en de watercolour dual-tip van de Boekenvoordeel.Met de dual-tip heeft ze de aqualeer techniek toegepast. Dit gaat ook erg goed in dit boek. Het enige nadeel is dat je licht aan de achtkant voelt dat je met water hebt gewerkt. Persoonlijk vind ik dat niet storend. Je kunt de plaat die er achter staat gewoon kleuren. De laatste pagina uit dit boek is dubbelzijdig bedrukt.