Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Deze leuke kaarten set is voor

De juiste miks kaarten set

Beschrijving van de uitgever: Eigen beheer van Karin huiberts

Uitgever

Deze set bestaat uit 12 A5 ansichtkaarten. De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt, voorop de tekening om te kleuren, en achterop voldoende ruimte voor adres en een leuke tekst voor de ontvanger.Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Auteur

Al vanaf mijn geboorte ben ik besmet met het virus dat creativiteit heet en daarom kan ik, tot mijn geluk, ook goed tekenen. Zo teken ik info graphics, illustraties voor onder andere boeken en geboortekaartjes. Maar ook geef ik in eigen beheer allerlei kleurplaten uit. Kleurplaten voor feestelijke momenten, jubilea en andere marketing momenten en ook kleurplaten voor volwassen.

Uiterlijk

Je krijgt deze mooie set kleurkaarten toegestuurd in een mooie grote stevige envelop.De kaarten zijn vrij groot van formaat, daardoor passen ze niet in een gewone envelop.Dat is bij deze kaarten ook helemaal niet nodig, want op de achterkant staan verzend strepen om daar de gegevens te kunnen schrijven.Ook is er voldoende ruimte op de achterkant om een leuke persoonlijke tekst te kunnen schrijven.Op de voorkant staan erg veel verschillende en vooral aparte afbeeldingen gedrukt.Deze kun je na eigen inzicht en creativiteit in kleuren.Echt voor ieder wat wils.

Kwaliteit

De kaarten zijn lekker stevig.Ook is het van lekker glad papier/karton gemaakt.Dit kleurt echt heerlijk met heel veel verschillende materialen.Of je nu potloden, stift , gelpennen of fineliners gebruikt het kan allemaal.We hebben zelfs de gok gewaagd om met alcohol markers aan de slag te gaan.

Resultaat

Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget, Ingrid de Wit en Alice van den Berg mee gekleurd aan deze kaarten set.Hieronder lees je onze bevindingen terug.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Bruynzeel dubbel pointers.Deze stiften kleuren erg prettig op het stevige karton.Wat heel prettig is deze stiften hebben een dunne en dikke punt.Juist omdat er erg veel detail in deze kaart zit heb ik voornamelijk met de dunne punt gekleurd.Stiften geven een mooie heldere kleur af, het voelt licht korrelig aan maar dit is niet storend.Het droogt mooi en streep loos op.Zeer prettig om deze kaart met deze stiften te kleuren.Opdracht 2:

Gekleurd door Ingrid de Wit met de Color peps Maped kleurpotloden.De kaarten zijn erg fijn wat de dikte betreft.Potloden kleuren zeer prettig en glijden echt heerlijk op dit gladde karton.De kleuren zijn erg goed te zien dat betekend dat er voldoende pigment zichtbaar is op de kaart.De potloden dekken ook erg mooi, een erg fijn potlood om deze kaarten te kunnen kleuren.Opdracht 3:

Gekleurd door Ingrid de Wit met de Twin markers van de Action. ( Let op dit zijn Alcohol markers)We wilde toch de gok wagen om deze alcohol markers te testen op dit karton.Het kleurt geweldig echt heel erg fijn.Alleen drukt het wel iets door, dat is wel jammer maar dit kun je met alcohol markers niet voorkomen. Wat een heldere kleuren krijg je te zien echt een feestje om na te kijken.Opdracht 4:

Gekleurd door Ingrid de Wit met de Lamy kleurpotloden.Het papier is dik genoeg en de potloden kleuren prettig.Wel is het super jammer dat deze potloden niet dekkend zijn, je blijft kleine witte stukjes zien in het gekleurde vlakje.De kleuren zijn wel lekker fel en dit laat de kaart ook echt spreken.Opdracht 5:

Gekleurd door Alice van den Berg met Perga color Exclusive stiften.Wauw wat geven deze stiften een super mooi kleur af op deze kaarten.Het papier is dik genoeg en drukt dus totaal niet door.Deze stiften heb ik met water bewerkt en dat ging heel erg goed. Gewoon met een kleine water brush licht over de kleuren heen gaan.Je voelt haast niet dat je met water hebt gewerkt op de kaart.Echt fantastische stiften voor deze kaarten.Opdracht 6:

Gekleurd door Alice van den Berg met de kleurpotloden uit de houten kleurkist van de Lidl.Deze potloden werken erg lekker op dit fijne dikke en gladde papier.Het is wel jammer dat je het niet helemaal dekkend krijgt.Verder geven de potloden en mooi kleurpigment af en komen de kleuren helder over.Je hoeft ook niet heel hard te drukken op deze potloden ze glijden zo makkelijk over het papier.Eigen mening

Ben jij fan van heerlijke drukke kaarten???Waarin niks te gek is en je heerlijk je fantasie en dromen kunt laten spreken?Dan is deze kaarten set echt iets voor jou.Zelfs hou ik erg van priegel maar wel als eenheid.Dat miste ik in de meeste kaarten en vind dit persoonlijk erg jammer.Toch waren de kaarten erg leuk om een keer te kleuren en te proberen.Bij deze kaarten moet je niet nadenken maar gewoon doen, echt alles kan en niks is fout.Dus hou je van gekke kaarten , priegel werkt en van gekke kleurcombinaties dan zijn deze kaarten een echte aanrader.