Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Deze leuke set is voor

Franciens katten kerstkleurboek

Beschrijving van de uitgever: Kosmos

Uitgever

In Franciens katten kerstkleurboek staan 12 ansichtkaarten met winterse decors en de beroemde katten van Francien van Westering in de hoofdrol! Op de achterzijde van dit kaartenboek staan de originele kattenillustraties als inkleurvoorbeeld. Geef Franciens katten kleur en maak vrienden en familie blij met een unieke kerstkaart!

Auteur

Francien van Westering is de meest gerenommeerde kattenillustratrice van Nederland. Ze raakte bekend door haar kattencolumns in de Margriet. Na 25 jaar zijn haar levensechte kattenportretten nog altijd ongekend populair. Haar ringbandagenda staat al jaren in de top drie van bestverkochte items in het segment. Wekelijks ontvangt ze vele brieven en mails van kattenliefhebbers die haar om advies vragen.

Uiterlijk

Dit leuke kaarten kleurboekje is erg mooi van formaat.Je kunt ze ook erg makkelijk meenemen in bijv. je handtas.De voorkant is boudoir rood van kleur met een leuke kerst katten afbeelding, deze vind je ook terug in de kaarten set zodat je hem ook kunt kleuren.Franciens katten staat er in het goud, de rest van de tekst is wit gelaten.Wat heel prettig is, dat je in dit boekje alle kaarten op een klein plaatje ingekleurde variant kunt zien.Zo heb je een voorbeeld en een mooie houvast tijdens het kleuren voor als je het even niet meer weet.Deze kaart is aan twee zijden bedrukt, voorkant de afbeelding en de achterkant voor een leuke kerstgroet en de adresgegevens.

Kwaliteit

Deze kaarten zijn door een scheurrand erg makkelijk uit het boekje te scheuren om te kleuren en te versturen.Ook hebben ze fijn stevig papier gebruikt om deze kaarten op te drukken.We hebben deze ronde bewust gekozen om alleen maar met kleurpotloden te kleuren. Van de bekende merken na de wat onbekende merken.

Resultaat

Voor deze review hebben de volgende personen mee gekleurd. Nathascha kleurt budget, Speciale dank voor invaller Jolanda Minten, Ingrid de Wit en Petra Bartelen.Hieronder lees je onze bevindingen

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Marco Raffine potloden van AliExpress. Wauw wat een super potloden om op dit papier mee te werken.Ze glijden zo makkelijk op dit papier en geven een super mooi kleur af.Je kunt er goed mee mengen, dit laat het papier zeer goed toe.De afbeelding was heel erg leuk, handig was het kleuren voorbeeld.Opdracht 2:

Gekleurd door onze vaste invaller Jolanda Minten met het Bruynzeel keverblik.Wat een heerlijk papier om op te kleuren.De kleuren komen heel erg mooi uit en je kaart wordt echt tot leven gebracht.Met erg weinig druk krijg je een prachtig resultaat.Een geweldig leuke kaart om te mogen kleuren.Opdracht 3:

Gekleurd door Ingrid de Wit met de Guang Hui potloden van AliExpress.Heerlijk om met deze potloden op dit fijne papier te mogen werken.De potloden geven een fantastische kleur af op de kaart en dekken heel erg goed.Je kaart geeft echt de mooie winter en kerstsfeer weer.Een genot om deze kaart te kleuren.Opdracht 4:

Gekleurd door Ingrid de Wit met de Davinci potloden van de Action.Weer een erg leuke kaart om te kleuren.Ook deze potloden doen het heel erg goed op dit papier.Zelfs met de meest goedkope potloden kun je deze kaarten erg leuk kleuren.Opdracht 5:

Gekleurd door Petra Bartelen met de Pergamano kleurpotloden.Deze potloden zijn erg zacht en kleuren daarom heerlijk op dit niet te dikke papier.De potloden glijden als boter over het papier en geven een heel levendige kleur af.Wat een geweldige mooie afbeelding, ik heb er van genoten om deze te mogen kleuren.Opdracht 6:

Gekleurd door Petra Bartelen met de Crayola potloden.Ook deze potloden gaan heel lekker soepel over dit stevige papier.Ze geven een mooie heldere kleur af en je kaart komt echt tot leven met deze potloden.Heb heel erg genoten om deze schattige kaarten te mogen kleuren.Eigen mening

Als je net zo als ik gek bent op katten is dit boekje een echte aanrader.Ik was opslag verliefd op deze mooie kaarten.Als je eenmaal aan het kleuren bent verlies je jezelf helemaal in de wereld van deze mooie beesten.Zelf heb ik en mijn kleurteam heel erg genoten om deze kaarten te mogen kleuren.We kwamen echt in de kerst en winter stemming.Voor mij is deze set een echte aanrader voor alle katten lief hebbers.