Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit prachtige boek is voor nog geen

Mijn wonderlijke wereld deel 5

Beschrijving van de uitgever: Meis & Maas

Uitgever

Ontdek in deze extra grote uitgave van deel vijf van Mijn Wonderlijke Wereld: fantasievolle illustraties met prachtige dieren, bloemen en andere patronen. De pagina

Auteur

Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Onder de naam Masja's Artwork maakt zij de mooiste creaties. Laat je inspireren door Masja's tekeningen en maak er jouw unieke wereld van.

Uiterlijk

Op omslag vind je een vrolijke gekleurde Chinese draak op een fel turquoise gekleurde achtergrond.Met mooie gouden sierletters is de titel van het boek geschreven.Ook vind je het goud terug in de draak dat maak de vooromslag echt helemaal af.

Kwaliteit

Het kleurboek voelt erg goed aan en heeft wat dikker papier. Wat bij dit boek een heel groot pluspunt is vergeleken de andere delen is: dat ze de kleurplaten enkelzijdig bedrukt hebben.Ook heeft dit boek een gestanste rand waardoor je de kleurplaat eruit kunt scheuren en deze kunt ophangen.Je kunt nu echt met alle materialen aan de slag.Als het doordrukt is dat toch niet erg, voordeel van enkelzijdig bedrukt papier.Wij hebben echt van alles geprobeerd van fineliners tot gelpennen en van viltstift tot potloden.

Resultaat

Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget samen met Jessica van der velden en Stefanie van leeuwen uit mijn vaste kleurteam, gekleurd in dit mooie boek van mijn wonderlijke wereld 5.Hieronder onze bevindingen en resultaten.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met het Bruynzeel rijksmuseum blik.De achtergrond heb ik met de soft pastel krijt van de Action gedaan.Wow wat kleuren deze potloden geweldig op dit hele fijne papier.Om een zo dekkend mogelijk resultaat te krijgen heb ik deze plaat bewerkt met vaseline een doezelaar.Dit gaat geweldig goed op dit fijne papier.Achtergrond gedaan met de soft pastel krijt ook dit gaat heel erg goed.Een erg leuke plaat om te kleuren.Opdracht 2:

Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action en het Bruynzeel keverblik.Beide materialen kleuren erg prettig weg in dit boek.Echt een super leuke plaat waar ik me even heerlijk op kon uitleven.Papier is lekker dik dus kleurt super ook als je wat harder duwt en het wat grof aanvoelt.Opdracht 3:

Gekleurd door Stefanie van leeuwen met Marco raffine kleurpotloden van Aliexpress de achtergrond met de van Eyck Soft pastel krijt van de Action.Deze kleurpotloden kleuren echt magische op dit fijne papier.Ze liggen prettig in de hand en geven super veel kleurpigment af op het papier.Papier is lekker glad en erg fijn van structuur.De achtergrond gedaan met de soft pastel krijt.Wat een super eindresultaat ik ben er dan ook erg blij mee.Opdracht 4:

Gekleurd door Stefanie van leeuwen met de Huhuhero potloden van AliExpress.Dit zijn wat stugge potloden maar wel met super veel pigment.Ze dekken in 1 keer geweldig goed.Je moet ze wel vaak slijpen dus zuinig zijn deze potloden niet,zeker als je een bewerkelijke plaat hebt als deze.Ook krult het papier iets op tijdens het kleuren.Verder super papier in combinatie met deze potloden.