Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

De prijs voor deze mooie set van 20 broadliner is EUR 19,99.
Deze set is onder andere bij de volgende verkooppunten te verkrijgen:

Boekenvoordeel:
Klik hier!

Bol.com:
Klik Hier!

Office deals:
Klik Hier!

Staedtler triplus broadliner

Beschrijving van de uitgever:

Uitgever

STAEDTLER triplus broadliner 338.
Broadliner met in metaal gevatte punt om extra breed te kleuren en te schrijven.
Lijnbreedte ca. 0,8 mm.
Ideaal voor kleuren voor volwassen en art of journal bullet .
Ergonomische, driekantige vorm voor ontspannen en comfortabel te schrijven en/of kleuren.
Opstelbare box met 20 kleuren.

Producteigenschappen:

Inkt op waterbasis
Uitwasbaar uit de meeste textielsoorten
Punt: driekantige vorm
Lijnbreedte ca. 0.8 mm

Deze set bevat 20 verschillende kleuren.
Naast de basiskleuren heb je nog enkele extra tinten in de groen/blauw tinten.
Ik vind het jammer dat deze set niet groter is.

Uiterlijk

Deze set wordt geleverd in een degelijke plastic box. Het fijne aan deze box is dat je hem open op tafel kunt klappen waardoor je de stift/liner makkelijk uit de box kunt halen. De broadliner is driehoekig waardoor deze erg makkelijk in de hand ligt. Dit is ook fijn voor reuma patiŽnten.

Kwaliteit

Ik vind dit echt een geweldige set. Ze liggen erg prettig in de hand door de driehoekige vorm. (Ook geschikt voor reuma patiŽnten) Kleuren erg fijn en de kleuren zijn goed fel. Droogt snel en streep loos op, geeft geen vliesjes op de punten door het papier. Het fijnste vind ik dat deze broadliner net tussen een fineliner en viltstift in valt. De punt is niet te groot waardoor je dit product ook prima bij het mandala en priegel kleurwerk kunt gebruiken. Ook kun je perfect met deze broadliners een art of journal bullet bijhouden. Kortom een heel erg prettig product om mee te werken

Resultaat

Deze keer heb ik (Nathascha kleurt budget) samen met Ingrid de Wit uit mijn vaste kleurteam deze fineliners/stiften geprobeerd. Hieronder lees je onze bevindingen en zie je de eindresultaten van de kleurplaten.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Ingrid de Wit plaat komt uit het pdf boek Sweet mandala`s en is geprint op 120 grams kopieer papier. Ideaal om mandala`s mee te kleuren, door de niet al te dikke punt kun je ook makkelijk de kleine stukken kleuren. Deze stift geeft een mooie heldere kleur af, korrelt niet en drukt niet door. Het geeft een mooi egaal en dekkend effect. Zeer prettig om mee te werken.Opdracht 2:

Gekleurd door Ingrid de Wit plaat uit het boek Enchanted Forest van Johanna Basford. Achtergrond gedaan met oogschaduw van de Action. Omdat het een aardig dunne punt is valt het niet mee om grote stukken mooi egaal in te kleuren. Voor de kleine vlakken zoals de vogels en het gewei is deze stift ideaal. Ook door dit papier drukt deze stift niet door. Je krijgt een erg mooi glad en egaal resultaat. Erg fijn om mee te werken.Opdracht 3:

Gekleurd door Ingrid de Wit plaat komt uit 1 van de mandala fun boekjes van de Action. Achtergrond gedaan met de pastel krijt van de Action. Ze kleuren erg mooi op dit wat dunnere papier. Je krijgt een mooi glad egaal geheel. Klein nadeel is dat het doordrukt. De mandala fun boekjes zijn aan 2 kanten bedrukt daar moet je dan wel even rekking mee houden voordat je de plaat gaat kleuren.Opdracht 4:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget plaat is een freebee van een kerst gratis email van 2 jaar geleden. Geprint op 200 grams kopieer papier. Achtergrond gedaan met oogschaduw van de Action. Echt een fijne stift voor deze plaat. Je kunt met de subtiele punt erg goed de kleine oppervlakten kleuren. Ze drukken niet door en je krijgt een mooi en glad eindresultaat. Een heel fijn product waar je veel kanten mee op kunt.Opdracht 5:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget plaat komt uit het boek Beautiful kleurboek van de Aldi. Ook op dit papier druk het licht door, gelukkig is dit niet erg de blz. zijn enkelvoudig bedrukt. Ideaal om deze plaat met dit materiaal in te kleuren. Mooie kleurafgifte, erg glad en mooi egaal eindresultaat.Eigen mening

Een prachtig materiaal om mee te werken.
Licht geweldig fijn in de hand waardoor het prettig kleurt.
Ideaal om mandalaís mee in te kleuren door de fijne maar niet al te dunne punt.
Voor mensen die graag priegel en fijn werk doen is dit product een echte aanrader.
Zelf hoop ik dat Staedtler in de toekomst dit product gaat uitbreiden.