Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit leuke boek is te koop bij de volgende verkooppunten.
De prijs is

Het achtste enige echte mandala kleurboek

Beschrijving van de uitgever: BBNC

Uitgever

Mandala's zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren.
Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandala's heeft dan ook een haast meditatief effect.
Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn mandala's ook gewoon heel leuk om in te kleuren.
Ze zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten.
Het is dus geen verrassing dat de mandalakleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders.
'Het achtste enige echte mandalakleurboek' bevat 70 nieuwe, gedetailleerde mandala's op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen.

Uiterlijk

Wauw wat een mooie en kleurrijk boek krijg je onder je neus. Een van de kleurplaten die in het boek staat hebben ze al ingekleurd en wel op de voorkant gedrukt. In het midden een opvallend geel/oranje tekstvlak met de titel van het kleurboek. Ik wordt helemaal vrolijk bij het zien van dit kleurboek. Krijg ook meteen zin om te beginnen met kleuren.

Kwaliteit

Wauw echt super dik papier. Wat fijn is dat om op te werken. Het boek is wel dubbelzijdig bedrukt. Maar door het dikke papier is dit geen probleem. Je kunt er met allerlei materiaal in kleuren. Ik heb er voor gekozen om de stabilo`s , gelpennen en verschillende soorten kleurpotloden te gebruiken.

Resultaat

Deze keer heb ik zelf Nathascha kleurt budget dit boek voor jullie geprobeerd. Hieronder zie je mijn mooie creaties en mijn bevindingen van dit boek.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Marco raffine kleurpotloden. Echt een prachtige combinatie dit heerlijke dikke papier met deze potloden. Met weinig druk kleurt dit super prettig weg. Je kunt er mooie schaduw effecten in krijgen door dun en dik aan te zetten. Het papier is daar heel geschikt voor, omdat je het dikke aanzetten niet terug kunt voelen op de achterkant. Echt een genot om kleuren.Opdracht 2:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met Crayola kleurpotloden van ruim 15 jaar geleden. Wat een fijn potlood in combinatie met dit dikke papier. Je krijgt echt een geweldige kleuren festijn op het papier terug te zien. De kleurpotloden dekken fantastisch op de structuur van dit papier. Echt prettig om deze plaat te kleuren. Jammer dat Crayola de potloden in de jaren heeft veranderd. Hier lees je binnenkort meer over in een review over deze potloden. Ben nog druk aan het kleuren met deze potloden.Opdracht 3:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Stabilo 88 (fineliners). Wat kleurt dit zalig. Ze drukken niet door, vlekken niet en dekken redelijk goed. Volgende keer zou ik kiezen om ook de Stabilo 68 erbij te pakken. Dit is fijner voor de grotere oppervlakten. Zoals de naam al zegt fineliners zijn voor het fijne werk. Al met al zeer tevreden ze werken echt prima in dit boek.Opdracht 4:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Guang Hui potloden en budget gelpennen. Weer heerlijk materialen om in dit boek te werken. Beide materialen doen het erg goed op dit papier. Gelpennen kleuren mooi egaal en droogt netjes op. De potloden kleuren erg prettig en geven een mooi pigment af. Zeer tevreden over beide materialen in dit boek.Eigen mening

Fantastisch ik ben gek op mandala’s.
Ze geven me rust en ik vind ze super leuk om te kleuren.
Er staat erg veel variantie in wat betreft de soorten mandala`s.
Voor mensen die houden van mandala`s en deze geweldig vinden om te kleuren is dit boek echt een aanrader.
Ik ben ook blij dat ik deze in mijn collectie mag bezitten.