Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit leuke pdf boek met witte of zwarte achtergronden is voor € 5.80 te koop bij:

Etsy:
Klik Hier!

Klik Hier!

Amazone:
Klik Hier!

Klik Hier!

Magical Mandala's

Beschrijving van de uitgever: Alexandra Dannenmann

Uitgever

"Magical mandala ’ s: kleur ze in en ontspan (stress reductie)-een mooie kleurboek voor volwassenen" digitale kleurboek.
Vergeet het hectische dagelijkse leven met betoverende mandala's.
Vind innerlijke rust en evenwicht terwijl je deze 25 liefdevolle met de hand getekende Mandala's kleurt.
Laat het dagelijks leven gaan en geef je creativiteit de vrije loop.
Veel kleurplezier!

Uiterlijk

Ik heb dit boek als pdf bestand gekregen. Als je het bestand opent krijg je echt een mooie en kleurrijke voorkaft te zien. Je wordt meteen meegenomen door de rustgevende en bijna hypnotiseren patronen die prachtig zijn ingekleurd. Ik kreeg meteen zin om te gaan beginnen. Dit boek heb je in 2 verschillende uitvoeringen. De ene is met witte achtergronden en de andere met zwarte achtergronden. Ik heb de uitvoering met de witte achtergronden gehad om te reviewen.

Kwaliteit

Het voordeel van een pdf boek is dat je zelf je papier kunt bepalen. Ik heb voor jullie 2 soorten papier uitgeprobeerd de Spectra 120 grams en de Claire Fontaine (Clair alfo) 160 grams. Voor de mandala`s heb ik deze ronde alleen maar kleurpotloden gebruikt. Ik wilde dit keer echt laten zien dat je budget producten echt gigantische mooie mandala’s kunt maken.

Resultaat

Deze keer heb ik (Nathascha kleurt budget) dit boek voor jullie geprobeerd. Ik hou van mandala`s dus wilde deze zelf doen. Hieronder mijn ervaringen en resultaten.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Guang Hui potloden van Aliexpress. Ik heb voor deze plaat Spectra 120 grams papier gebruikt. Je moet echt heel erg hard werken met deze potloden om een goed en mooie kleurverloop te creëren. Met veel geduld en dunne laagjes is dit heel goed mogelijk. Kijk uit dat je niet te hard aanzet, je loopt dan het risico dat je papier dan snel verzadigd is en je geen mooi kleurverloop krijgt. Omdat het papier glad is moet je bijna aaiend te werk gaan om 3 tot 4 laagjes over elkaar heen te zetten. Deze potloden geven een hele mooie en heldere kleur af.Opdracht 2:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Lamy kleurpotloden. Ook voor deze plaat heb ik Spectra 120 grams papier gebruikt. Deze potloden geven een erg mooie kleur af. Jammer dat deze potloden erg dik zijn. Bij de priegel stukjes was het wat moeilijker kleuren. Verder heel fijn potlood wat het goed op dit papier doet.Opdracht 3:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Deco Time premium quality potloden van de Action. Ook Voor deze plaat Spectra 120 grams papier gebruikt. Hier ook weer kleurverloop gedaan. Het gaat alleen je moet echt de kleurtechnieken weten en toepassen. Omdat het een wat harder potlood is moet jij werken om het een mooi eindresultaat te geven. Voor dit potlood geld ook weer je moet er hard mee werken maar het gaat wel. Potlood en papier gaan goed samen.Opdracht 4:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Bruynzeel expression. Deze keer heb ik het papier van Claire Fontaine 160 grams gebruikt. Wow wat een geweldig papier om hier op te kleuren. De combinatie potlood en papier is echt geweldig. Laagje voor laagje opbouwen van de kleurintentie gaat echt wonderbaarlijk goed. Kort om zeer tevreden over het eindresultaat van deze plaat.Eigen mening

Persoonlijk vind ik dit echt een geweldig boek.
Ik ben dol op mandala`s kleuren.
Ze geven me rust en ontspanning.
Door de mooie patronen verlies ik mezelf in de platen.
Ik vergeet de hectiek van de dag en heb de tijd even niet in de gaten.
Een echte aanrader voor mensen die het heerlijk vinden om mandala`s te kleuren.