Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit hele leuke boekje is te koop vanaf € 8,26 bij de volgende verkooppunten.

Amazone paperback voor € 8,26
Klik Hier

Etsy pdf versie € 14,55
Klik Hier

Winter Wonderland

Beschrijving van de uitgever: Alena Lazareva

Uitgever

Een prachtig kleurboek met de illustraties van Alena Lazareva.
Illustraties in grijswaarden en lijntekeningen.
Bevat TWEE volledige sets van de 23 verbazingwekkende illustraties. Paginagrootte is 8,5 x 11 inch.
Pagina's worden slechts aan ëën zijde afgedrukt.
Elke afbeelding wordt afgedrukt op een pagina met een zwarte achtergrond om doorbloeding te verminderen.
Twee exemplaren van elke afbeelding: deel met een familielid, kleur met een vriend.
Geniet nog een keer van het kleuren van je favoriete afbeeldingen.
Zorg voor een extra exemplaar voor het geval u een fout maakt.
Niet-geperforeerd papier (typisch voor de door CreateSpace gepubliceerde kleurboeken)
Ik raad aan kleurpotloden te gebruiken, zachte pastel.
Het is niet geschikt voor gebruik met natte media zoals waterverf.
Gebruik een leeg vel papier onder de pagina die u aan het kleuren bent.
Veel kleur plezier gewenst!

Auteur

Alena Lazareva is een digitale kunstenaar en illustrator. Alena Lazareva werd geboren in Rusland. In 1994 werd Alena Lazareva ingeschreven voor de kunstacademie, waar ze de komende 4 jaar schilderkunst, kunstgeschiedenis en beeldhouwen studeerde. Ze besloot ook om lid te worden van de Kazan University om Strategisch Management te studeren. Ze ontdekte digitaal schilderen in 2008. Sindsdien is ze in de ban van digitaal schilderen. Gebruik voornamelijk Photoshop, samen met een tekentablet Wacom. Sinds 2009 neemt Alena opdrachten aan en had een groot succes met haar kunst. Haar werken waren gepubliceerd in tijdschriften en boeken van verschillende landen (Engeland, Australië, Italië, Rusland). Haar belangrijkste aandachtsgebied is fantasiekunst, mystieke wezens, feeën en zeemeerminnen. Momenteel werkt ze fulltime als freelance artiest.

Uiterlijk

Ik heb dit boek als pdf versie mogen ontvangen. Zodra je het bestand openend krijg je de titel van het boek te zien en een grayscale kerst/winter afbeelding. De kaft van het echte boek is een mooie sfeervolle kerstafbeelding in de kleuren die echt bij de kerst horen. Ik kreeg meteen het warme gevoel van de december maand. Dit boek bevalt 23 kleurplaten. Het is een mix van grayscale en art line kleurplaten. Dus echt voor iedereen geschikt.

Kwaliteit

Omdat ik de pdf versie heb ontvangen kan ik zelf de kwaliteit van het papier bepalen. De platen heb ik op 120 grams papier afgedrukt van de Bruna. Omdat ik ook het originele boek heb mogen bestellen voor de stichting waar ik werk, kan ik ook het echte papier omschrijven. Dit papier is erg dun. Door de enkelzijdige bedrukking en zwarte achterkant is de kans op doorvloeien erg klein. Ik zelf zou dit papier alleen voor potloden gebruiken.

Resultaat

Samen met mijn lieve reviewteam hebben we deze winter en kerstplaten voor jullie gekleurd. Deze ronde hebben meegewerkt Alice van den Berg, Stefanie van Leeuwen en Nathascha kleurt budget.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Guang Hui potloden op 120 grams print papier. Achtergrond met budget oogschaduw. In deze plaat wilde ik echt de sneeuw techniek tot zijn recht laten komen. Zelf vind ik dat erg goed gelukt. Het papier en de potloden gaan goed samen. De potloden losse erg goed op in de geurloze terpentine. Daardoor krijg je dat mooie marmer effect als je dit met een doezelaar bewerkt.Opdracht 2:

Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel rijksmuseum blik op 120 grams printpapier. De potloden kleuren zalig op dit papier. Kleuren worden echt goed helder door het gebruik ban geurloze terpentine en een doezelaar. Ook erg leuk dat de kleuren zich heel erg goed laten mengen door elkaar heen. Zo krijg je echt een mooi kleurverloop en lijkt de boom net echt te zijn.Opdracht 3:

Gekleurd door Alice van den Berg met budget gelpennen op 120 grams printpapier. Nadeel van gelpennen is dat ze uitlopen en vlekken als je het niet goed laat drogen. Je ziet goed terug dat het niet overal even goed dekt. Ook de aanzet is erg goed zichtbaar op bepaalde grote stukken. Zelf vind ik dit materiaal niet heel erg geschikt voor dit papier. De volgende keer zou ik een ander materiaal kiezen. Wel een hele leuke plaat om te kleuren.Opdracht 4:

Gekleurd door Alice van den Berg met de Marco raffine potloden op 120 grams printpapier. Het zijn erg fijne potloden om mee te werken. Ze geven een mooie kleurafgifte af. Voor een eerste laag erg duidelijk, ga je meerdere keren dus laag over laag wordt de kleur nog intenser en helderder. Papier en potlood werken erg fijn samen. Heel veel plezier gehad bij het kleuren van deze leuke plaat.Eigen mening

Zelf vind ik de art line kleurplaten fijner dan de grayscale.
De platen zelf zijn super leuk.
Als je van de winter en kerst houd is dit een super leuk boek om te kleuren.
Ik geniet van het kleuren van deze winter en kerst platen, kerst muziekje op een kop warme chocolademelk.
Wat wil een mens nog meer.