Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!

Prijs & Verkooppunten

Dit prachtige boek is voor nog geen

Mijn wonderlijke wereld deel 1

Beschrijving van de uitgever: Meis & Maas

Uitgever

Een prachtig kleurboek voor volwassenen met maar liefst 46 pagina's !In

Uiterlijk

De voorkant van het kleurboek heeft een prachtige sierlijke vis omringt door vrolijke bloemen.Door de lichte kleuren en de gouden tekst heeft dit alles een feestelijke uitstraling.Ik was ook meteen nieuwsgierig na de binnenkant van het boek.Je wordt echt aangetrokken door de kaft van het boek.De kaft is een paperback.

Kwaliteit

Het kleurboek voelt erg goed aan en heeft wat dikker papier.Ik heb dan ook verschillende materialen kunnen uitproberen in het boek.Kleurpotloden werken heerlijk in het boek.Zelfs met aquarel kleurpotloden kun je er heel prettig in werken.Het nadeel is wel dat je ziet en voelt dat je met water hebt gewerkt.Het papier drukt wel door en dat is erg jammer omdat het dubbelzijdig bedrukt is.Het licht ook erg veel aan de stiften die je gebruikt hoe erg het doordrukken zichtbaar is

Resultaat

Ik heb met 4 verschillende materialen gewerkt in het boek.

Opdrachten

Opdracht 1:

Gekleurd met Bruynzeel kleurpotloden. Wat een fijn papier voor deze potloden. Het glijd er soepel over heen. Ook kun je op het papier erg goed mengen. De achtergrond heb ik met pastelkrijt gedaan. Pastelkrijt kun je erg goed uitsmeren op dit papier.Opdracht 2:

Gekleurd met Aquarel kleurpotloden. Op dit papier kun je ook erg goed met water werken de kleuren vloeien mooi en gelijkmatig uit op dit papier. Het enige nadeel is dat je aan de achterkant kunt voelen dat je met water hebt gewerkt. Het papier voelt niet meer strak en glad aan. Je kunt de kleurplaat nog wel kleuren het is niet storend of zo erg dat je de kleurplaat aan de achterkant niet meer kunt gebruiken.Opdracht 3:

Gekleurd met Stabilo 68 stiften. Deze stiften kleuren redelijk fijn in dit boek. Het wordt licht korrelig. Ook drukken deze stiften heel erg door. Omdat het kleurboek dubbelzijdig is bedrukt kun je de kleurplaat die er voor of achterstaat niet meer gebruiken. Dat vind ik persoonlijk wel heel erg jammer.Opdracht 4:

Gekleurd met Staedtler viltstiften. Deze stiften zijn erg geschikt om in dit boek te werken. Het wordt iets korrelig maar minder dan met de stabilo. Ook het doordrukken is nihil waardoor je de kleurplaat die ervoor of erachter staat ook nog wel kunt kleuren. Juist omdat het doordrukken bijna niet opvalt is dit erg fijn.